Common Norge
ISBG Facebook Common Norge LinkedIn ISBG Twitter

Hogne Bø Pettersen fikk ISBG-stipend

Tradisjonen tro deler ISBG ut et reisestipend til IBM Connect i Orlando over nyttår. Årets mottaker er Hogne Bø Pettersen fra Brunvoll AS. Han er overrasket og glad over å ha mottatt stipendet, og gleder seg til turen.

– Det var svært overraskende, og jeg var helt uforberedt på å motta stipendet. Jeg gleder meg først og fremst til å komme i direkte kontakt med produktansvarlige og utviklerne. Etter turen i fjor fikk vi løst en rekke problemer vi har strevd med. I tillegg er det alltid mange interessant foredrag, og du treffer venner fra Domino-miljøet, forteller Hogne Bø Pettersen fra Brunvoll AS.
Han har deltatt på Connect og Lotusphere mange ganger. Arbeidsgiveren produserer styrings- og manøvreringsmotorer for båter og har cirka 20 prosent av verdensmarkedet. Med innskrenkninger i offshore- og oljebransjen gir mindre reisebudsjetter, og dermed kom stipendet særdeles godt med. Turene til Orlando har nemlig vist seg å være svært nyttige, og uten stipend måtte Pettersen ha blitt hjemme i år.
– Etter min første tur til Lotusphere la jeg fullstendig om måten jeg programmerte løsninger i Lotusscript. Dette er teknikker, tanker og metoder jeg bruker den dag i dag.

IBM er midt i en større restrukturering av sin virksomhet, og det gjør det ekstra viktig å følge med på hva som skjer.
– Noe av det viktigste er integrasjonen med andre produkter, som for eksempel fulle content management-systemer. Her er dessverre IBM Connections i ferd med å sakke litt akterut, og jeg håper virkelig at vi får gode nyheter under årets konferanse. Ikke minst for de som har valgt Connections i nettskyen. Plug-in mot Office har fått et stort løft, men er ikke helt i mål, også synes jeg IBM Verse ser spennende ut, men da må det snart tilbys on-premise også, sier Hogne Bø Pettersen.
Hans opplevelser under IBM Connect 2016 kan du følge på ISBG sine sider, og det kommer en oppsummering etter arrangementet i februar 2016. Common Norge gratulerer og ønsker god tur.