Common Norge
ISBG Facebook Common Norge LinkedIn ISBG Twitter

Blir du med til Rotterdam? Vi arrangerer norsk kveld før Engage

Den store, og gratis, brukegruppekonferansen Engage går i år av stabelen i Rotterdam. Gjør en lang pinsehelg ut av det og bli med på norsk aften før konferansestart!

Engage har etter hvert blitt en av de største konferansene for brukere av IBMs samhandlings- og kognitive løsninger. Flere hundre påmeldte kunder, IBM-ansatte og partnere reiser hvert år ned til et av Benelux-landene for å delta. I tillegg er over 30 IBM-partnere sponsorer.

Selve arrangemenet er gratis. Det eneste man må betale er reise og opphold, som man kan finne en løsning på selv. Men det finnes hotell som har Engage-rabatt

Årets program er ikke klart, men av erfaring vet vi at det pleier å være svært mange interessante foredrag, og flere spor. Mange mener at Engage er det som Lotusphere pleide å være, bare i mer intim skala.

I år går arrangementet av stabelen 22. og 23. mai. Tatt i betraktning at helgen før, fredag 18. mai og mandag 21. mai er pinse (og så har vi jo 17. mai på torsdag) er dette en fin mulighet til å ta en langhelg i Rotterdam. 

Vi ISBG har slått oss sammen med et par av våre sponsorer, og vil gjerne arrangere en norsk kveld med mat, drikke og et par faglige innslag kvelden før konferansen begynner, 2. pinsedag (21. mai). 

Vi har derfor nå en påmelding for å lodde interessen for dette, før vi binder oss til noe booket lokale i Rotterdam. Derfor oppfordrer vi til å melde dere på nå med en gang, slik at vi vet tidligst mulig om det er ønskelig for dere å være med. I fjor var det over 30 norske IBM-kunder som reiste til Engage, som den gang var i Antwerpen.

Vi arrangerer dette for å få de norske medlemmene våre til å bli mer kjent med hverandre, og for å få laget en litt norsk vri på arrangementet også, siden det i år ikke blir noe vårseminar i regi av ISBG. 

Konferansen vil foregå på SS Rotterdam, det tidligere flaggskipet i Holland - Amerika-linjen. Det staselige skipet ligger nå permanent i havnen i Rotterdam og du kan også booke rom for å bo her under konferansen.

Meld din interesse for en norsk kveld her!

Og du kan melde deg på Engage her!