Common Norge
ISBG Facebook Common Norge LinkedIn ISBG Twitter

Hva i all verden skal jeg velge?

Workplace by Facebook, Office 365, G Suite, Slack og IBM Connections. Antallet løsninger for samhandling er stort. Hvilken skal du velge? Morten Myrstad vil guide deg på ISBGs vårseminar!

Morten Myrstad fra The New Company kommer på ISBGs vårseminar på torsdag og holder et foredrag om trendene innenfor samhandling. Som han sier:

"Innholdet i begrepet samhandling er også i stor forandring. Sosiale intranett, samhandlings- og produktivitetsløsninger er i ferd med å smelte samme i en utvidet Digital Workplace. Samtidig skjer det en stadig sterkere integrasjon mellom virksomhetssystemene og samhandlingsløsningene i form av Digital Workflows."

Myrstad vil gå gjennom disse trendene, og hva de betyr både for tilbydere, partnere, kunder og brukere. Han gjør også en gjennomgang av de ulike samhandlingsløsningene som finnes på markedet, deriblant, Workplace by Facebook, Office 365 fra Microsoft, G Suite fra Google, Slack og IBM Connections. Myrstad vil også dele sitt syn på styrkene og svakhetene til de ulike plattformene.

Fra Notes til mikroapper

Sapho ble på Connect lansert som en av de mest strategiske partnerne som IBM har inngått parnterskap med på Domino-siden. 

Ved hjelp av Sapho kan du bygge små og enkle apper som kan kommunisere med dine notesdatabaser. De vil gi eksempler på ulike scenarier og hvordan disse kan løses med Sapho. 

I tillegg kan du kombinere Sapho med data fra en rekke andre system og plattformer sammen med datene dine fra Notes. Demoen Sapho ga på Connect ble svært godt mottatt. Se hva Hogne skrev om Sapho etter denne demoen

Meld deg på

Som du ser er det nå en rikholdig agenda, både for ledere, strateger, løsningsarkitekter og utviklere på årets vårseminar. Så her er det bare å melde seg på