Common Norge
ISBG Facebook Common Norge LinkedIn ISBG Twitter

Ohhhhh, Viennaaaaaa!

Vår høyt aktede leder Hogne var på brukergruppen Social Connections' konferanse i Wien sist uke. Han holdt også foredrag. Her er en reiserapport

Social Connections er en konferanse som arrangeres av en brukergruppe bestående av IBM-kunder og IBM-partnere. De arrangeres omtrent annenhver gang i Nord-Amerika og annenhver gang i Europa.

Meld deg på webinaret om plugins her!

Dette var tolvte konferansen som har vært arrangert, og fokuset er mest på IBM Connections.

Wien er en vakker by, med en stor arv innenfor kultur, arkitektur og historie, og flere av deltakerne benyttet anledningen til enten å komme noen dager før, eller bli noen dager ekstra.

Det var flere IBM-ere på konferansen, og det var også IBM som åpnet og avsluttet konferansen, med sine tanker og planer om framtiden rundt samhandling. I løpet av de to dagene konferansen varte kunne vi få vite mer om:

Du kan se hele agendaen her, og du finner presentasjonene fra hver sesjon ved å klikke på More Info-knappen. 

Meld deg på ISBGs høstseminar her!

Lokalene konferansen ble arrangert i var også fantastiske. Det så du formelig kunne høre spøkelsene fra gamle vinterball, mens valsemusikken fylte øregangene dine. Rommene var fylt med lysekroner, store kandelabre, veggpryd, malerier og statuer. Alt du forbinder med gamle Wien.

Gratulerer til Social Connections med vel utført konferanse! 

Sjekk ut Hognes fotoalbum fra Wien og konferansen her!