Common Norge
ISBG Facebook Common Norge LinkedIn ISBG Twitter

Nominer en IBM-mester i dag

Det er på tide å hylle noen av de i det norske miljøet for ICS-porteføljen som fortjener å bli IBM Champions. Nå kan DU hjelpe til med dette.

En IBM Champion er en som viser at hun har stor ekspertise innenfor IBMs løsninger og teknologier. Hun har også jobbet hardt for å gi andre veiledning, støtte og hjelp, samt stått på for å spre budskapet om IBMs løsninger. En IBM Champion har også stått på for å arrangere treff, møter eller kurs, samt at hun har blogget og laget løsninger som mange har dratt nytte av.

IBM Champion-programmet er en belønning til disse personene, som er ledere innenfor det tekniske miljøet til IBM-porteføljen. Gjennom Champion-programmet får de deltatt på IBM-arrangement, samt at IBM hjelper til med å løfte dem fram, slik at de skal bli enda mer hørt

IBM Champions er entusiaster og forkynnere: IT-ansatte, forretningsledere, utviklere, sjefer, lærer og kursholdere og folk med innflytelse på andre måter. Fellesnevneren er at de er med på å hjelpe andre med å få mest mulig ut av sin IBM-programvare, løsninger og tjenester. 

Du kan lese enda mer om IBM Champions-programmet her.

I fjor ble ISBGs leder, Hogne Bø Pettersen, den første norske champion noensinne innenfor IBM Collaboration Solutions. Vil han bli nominert i år også? Og vil flere bli nominert sammen med ham?

DU bestemmer. Du kan melde din nominasjon her fram til 13. november. Sett i gang og belønn en fra det norske IBM-miljøet som virkelig fortjener det!