Common Norge
ISBG Facebook Common Norge LinkedIn ISBG Twitter

Hva kommer i Domino v10 i 2018? - Oppsummering og video!

IBM og HCL holdt onsdag 28. februar et webinar hvor de presenterte planene for hva Notes/Domino v10 skal inneholde. Les sammendrag og se video her!

 

HCL overtok for noen måneder siden utviklingsansvaret for hele ICS-porteføljen til IBM, med unntak av IBM Connections.

De som holdt webinaret var Bob Schultz (GM IBM Collaborative Solutions & Talent), Andrew Manby (Director IBM Product Management Collaboration Solutions) og Richard Jefts (GM/VP HCL Collaborative Solutions). Tanken er at man fra nå av, stikk motsatt av det man er vant til fra IBM, skal være helt åpen om hele prosessen som skal lede fram mot en ferdig release av Domino 10. Webinaret i dag var bare første steg i en serie av webinarer, bloggpostinger og foredrag på IBM Think og brukergruppemøter utover våren og sommeren. 

Du kan se komplett opptak av webinaret her

Hovedpunktene av det som kommer med Domino 10:

De viktigste endringene som kommer i Domino:

Under webinaret ble det også gitt en demo av den kommende Notes-klienten. Foreløpig var det mange designmessige endringer å spore, men HCL har knapt nok begynt på den biten. Men vi fikk demo av en del ny funksjonalitet:

Jason Gary gjorde så en liten gjesteopptreden og viste hvordan han brukte Node.js og det nye REST API-et til å hente data fra, og skrive til, en svært enkelt Notes database.

Domino 10 har release i andre halvdel av 2018. Og ja, det vil bli annonsert en betaplan.

Hva synes du om disse planene? Legg igjen kommentar til denne postingen på vår Facebook-side.