Common Norge
ISBG Facebook Common Norge LinkedIn ISBG Twitter

Ikke noe mini med mini-seminaret til ISBG

Tirsdag 12. juni hadde ISBG et miniseminar hvor vi presenterte de siste nyheter fra IBM. Det var mye nytt å gå gjennom, for IBM presenterte en rekke nyheter på Engage-konferansen som ISBGs styre var på i Rotterdam i mai.

 

ISBG-leder Hogne Bø Pettersen startet med å gi en gjennomgang av alle nyheter rundt IBM Notes/Domino v10. Disse kan du lese om her og her.

Deretter tok han en gjennomgang av det nye innenfor IBM Connections. Dette innbefattet både ny funksjonalitet som følger med Connections og applikasjoner fra tredjeparter. Stikkord:

Arne Nielsen, fra hovedsponsor Brainworker ga også en gjennomgang av porteføljen som Brainworker tilbyr, samt en demo av CRM-systemet Pipeliner som kan integreres med en rekke løsninger innenfor sosiale medier (LinkedIn, Twitter, Facebook etc.) og ikke minst IBM Connections.

Deretter tok Hogne en gjennomgang av IBM Watson Workspace. Dette er IBMs klient for chat, videosamtaler og online møter. I bunnen ligger Watson-teknologien som analyserer alt som foregår, og som dermed kan hente ut innholdet som er relevant for deg, dersom du har en stor leselogg å gå gjennom etter litt fravær.

Hogne fortalte også om at IBM nå tilbyr skreddersydde maler i IBM Watson Workspace Plus for ulike næringer.

Til slutt fortalte Hogne om planene ISBG har om å bli en skandinavisk brukergruppe, for å trekke til seg flere medlemmer, og for å kunne arrangere større arrangement. Han oppfordret også medlemmene om å støtte opp om ISBGs arrangementer, slik at vi kan fortsette å ha arrangementer som både dette mini-seminaret, samt større seminar ala vårseminaret, som i år dessverre måtte utgå.

Den tre timer lange seansen ble avsluttet med en god lunsj, betalt av hovedsponsor, og litt sosialt samvær. Også en viktig del av slike seminarer.